وبلاگ
تجهیزات فست فود شامل چه وسایلی است؟
تجهیزات فست فود طیف وسیعی از وسایل و دستگاه های کوچک و بزرگ هستند که در تهیه فست فود کاربرد دارند. باتوجه به منوی غذا، ممکن است لوازم فست فود متقاوت باشند، اما باتوجه به شبیه بودن اغلب منوها، بیشتر وسایل فست فود یکسان هستند. مثلا وسایل ساندویچی برای منوی ساندویچ و برگر مثل ساندویچساز یا پنی نی یا وسایل پیتزا مثل فر پیتزا ریلی در هر آشپزخانه فست فودی دیده می شود. تنها اختلاف آنها ممکن است بهخاطر برند شرکت تولید کننده یا ظرفیت تولید باشد.
کانتر سرد چیست؟
کانترسرد یکی از متداول ترین تجهیزات سرو است که استفاده از آنها ساده و در عین حال ضروری است.
کانترسرد به شما اجازه میدهد تا یک دسر جذاب،سالاد یا غذای سرد را به صورت سلف سرویس نمایش دهیدو در عین حال آنهارو تازه نگه میدارد.
هیچکس علاقه ای به میل کردن یک دسر یا سالاد گرم ندارد به همین دلیل استفاده کانترسرد یک ضرورت مطلق است.
کاربرد کانتر های سرد
کانترهای گرم وسرد یکی از مهمترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی بوده که شما می توانید موادغذایی مختلف را بدون نگرانی از خراب شدن داخل آنها نگهداری کنید.
مهم ترین فاکتورهای کانتر سرد
- مقاومت بالا
- راه اندازی ساده
- ضدزنگ و فرسودگی
- مصرف انرژی مناسب
- حفظ کیفیت موادغذایی